Lodičkový notýsek #3

A je to tady! Třetí díl sdílení mého lodičkového notýsku ( #1 , #2 ). ♥ Tento díl je trochu speciální, Tímto dílem se totiž loučím s kik-fake-midori koženkovým lodičkovým rozpadajícím se obalem a nahrazuji jej za aliexpress-fake-midori koženkový fialový obal vonící novotou. :D Na novém sice na přebalu není lodička, ale sérii jako lodičkovou nechám, minimálně lodičkový přívěšek tam bude.

Vyplnit tento notýsek mi trvalo nějak nečekaně dlouho. Hned ze začátku mě zklamal papír, zkoušela jsem jiný druh a moc nezvládal vodovky a vlastně ani stabilo popisovače a linery - všechno se propíjelo a hlavně rozpíjelo, takže nakreslit něco jasnou tenkou čarou bylo téměř nemožné. Postupně jsem si na tuhle patálii zvykla, ale rozčilovalo mě to až do konce. Takže jsem fakt ráda, že jsem notýsek dokončila a doufám, že u dalšího budu mít šťastnější ruku při výběru. Protože jako výzvy beru, ale co je moc, to je moc. A já se nerada vztekám, fakt.

Asi už víte, co můžete v tomto článku čekat. Ale kdyby náhodou ne... tak barvičky, koláže, doodles, pokusy o kaligrafii, směsky, vizuální pokusy, art craft, ještě více barviček a lepidla a třpytek. A já tohle prostě ráda! Chronologicky seřazeno, nic necenzurováno, vyfoceno dnes s hyperaktivním psem a sluníčkem za zády. Ponechávám bez komentáře, užívejte. Díky, že jste. ♥



























4 komentáře:

  1. Byl by hřích nechat tenhle článek bez komentáře, ale na druhou stranu, opakovat se pořád dokola tě už musí nudit, ne? :D Když já mám tvou tvorbu prostě moc ráda, máš takový svůj styl a plno barev a kytek a roztomilostí a já jen žasnu, jak to děláš a jak je možné, že to stíháš a že tě to pořád baví. Jsi dobrá!

    Doufám, že se máš krásně! ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Aaaaaw, krásné jako vždycky :) tolik barev a nápadů! Líbí se mi spojení "šťastná do puntíku". RIP lodičkový notýsku :D

    OdpovědětVymazat
  3. To je parádní, krásné barvičky! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Teda, měla jsem zato, že jsem tenhle článek už dávno komentovala, ale nejspíš jsem na to zapomněla (anebo se ten komentář nějak smazal). Moc se mi to líbí a z tvé tvorby jsem vždy nadšená, když ji sem tam občas vidím na instagramu, třeba jako součást 52 doodles. Konkrétně v tomhle článku mě nejvíc nadchl mumínkovský citát ve finštině a pak taky to "Culture, imagination, memory..." v mnoha jazycích (jo, zcela náhodou mě nejvíc uchvátily dva body týkající se jazyků, což je trochu divně typické pro mě, ale líbí se mi to všechno, je to jako ovocný nanuk, a to je pochvala, protože je mám ráda, takže doufám, že ty taky.)

    OdpovědětVymazat