Norsko (2018)

Norsko, ach Norsko!
Někdy během zimního zkouškového jsme s mamkou začaly přemýšlet nad tím, kam pojedeme na naši klasickou letní holčičí dovolenou. Přemýšlely jsme nad mořem, vždyť jsme u něj tak dlouho nebyly... No, ale nakonec se to trochu zvrtlo a my skončily na dalekém severu. :D A bylo to neskutečné. Už jen jak si takhle prohlížím fotky, tak pořád ještě nechápu, že jsem tam opravdu byla. Že jsem to všechno opravdu viděla. Že něco takového opravdu existuje a já měla šanci to všechno obdivovat. ♥ Notnou dávku fotek jsem vybrala a rozhodla je sdílet i s vámi. Ty fotky, které se zdají užší než ostatní... tak takové opravdu jsou, focené telefonem, protože digitál tak nějak nezvládal vlhko a občas strašně nečekaně umřela baterka. Ale kromě tohoto jsem ještě fotila na analog a taky psala cestovní deník, to budu sdílet třeba zase někdy příště. ♥
(Jo a komentáře k fotkám? Ehm, asi je moc psát nebudu, tak předem pardon. :D)









Ehm, prosím prosím, v tomto autobusu jsme celou dovolenou cestovali. Ha ha ha. :D



Severská architektura, ach! ♥


Pozor, trol!



Tak a tyhle zatáčky a serpentiny vyjíždět tím obrovským červeným autobusem? No jo, zvládli jsme to. :D








Nojo, pršelo, no joooo.




A ty mráčky? Awwwwwwww! ♥






Ledovec? Ledovec! A opravdu je takhle modrý!







Oslo, vlny, moře, plachetnice, mušle, přirozené prostředí! ♥


Radnice v Oslu, no jo, jako bych viděla náš olomoucký orloj. :D


A další vzpomínky a fotky a zážitky zase příště, jo? ♥

5 komentářů:

  1. Ach Norsko ♥ Doufám, že jednou taky spatřím jeho vlny a mraky! Moc krásný fotky, který mě ochladily a přidaly trochu naděje do srdíčka.

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, nádhera :) máš fajn, že s mamkou můžeš jet na takový výlety, já bych tu svoji asi nevytáhla. Ale chystám se do Švédska na konci měsíce, tak snad budu ze Skandinávie taky takhle nadšená :)
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky už jsem některé viděla na instagramu a úplně jsem se nad nimi rozplývala. Norsko, Norsko, to bych strašně ráda viděla taky! ♥ Mám jednoho spolužáka a on jezdí každé léto se svým dědou někam... Do Norska, Itálie, loni byl na Islandu a letos ani nevím, kde je, ale vždycky, když přijede, hrozně krásně o tom vypráví... a je to fakt hrozný a krásný zároveň. :D

    Měj se pěkně! ^^

    OdpovědětVymazat
  4. Norsko je jednou z mých vysněných destinací, vzhledem k tomu, že se už dva roky učím norsky. Tak snad se mi jednou povede se tam dostat. :D (Učit se cizí jazyky jen tak je asi divný, ale nemůžu si pomoct.)
    Líbí se mi tvoje srdíčkové brýle, momentálně bych je taky ocenila.

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotky, taky bych se někdy chtěla tam na sever podívat!

    OdpovědětVymazat